Martijn Zegwaard (Amsterdam, 1978)

Als fotograaf beschik ik over veel ervaring en een passie voor architectuur. Na een bouwkundige opleiding en de fotovakschool heb ik mij gespecialiseerd als fotograaf van vastgoed, (verlaten) erfgoed en architectuur.  Hierdoor beschik ik over een breed scala aan kennis en vaardigheden om gebouwen onder de meest uiteenlopende omstandigheden te fotograferen.

Ik streef ernaar om mensen diepgang en onverwachte schoonheid te laten ontdekken in wat zij als vanzelfsprekend ervaren. Architectuur is daarbij mijn bron van inspiratie. Ontstaan uit de simpele behoefte aan bescherming tegen de elementen neemt architectuur oneindig veel vormen aan en is zij een spiegel van de samenleving.

Kenmerkend voor mijn stijl is het in beeld brengen van de verschillende facetten van een gebouw, zonder daarbij het geheel uit het oog te verliezen. Ik zoek naar verassende invalshoeken die de gelaagde visie van een architect optimaal doen uitkomen. In mijn werk laat ik het samenspel van lijnen, materialen en details tot de verbeelding spreken.

Contact Info

Adres: Rozenwerf 206, 1355 AV, Almere-Haven

Mobiel: +31 6 4310 7937